Referanser:
Våre kunder er store og små aktører. Dette sier de om oss:

"Dette er det første to-dagers kurset jeg har deltatt på, hvor jeg ikke har vært i nærheten av å sovne!"
Sitat kursdeltaker

"Jeg er alltid trygg på at Medialøven leverer. Tilbakemeldingene fra mine kursdeltakere fra politikk og næringsliv er entydige og positive: profesjonelt gjennomført opplegg med mye engasjement og humør. Jeg kan absolutt anbefale Medialøven til andre!"
Anne-Sissel Skånvik, Kommunikasjonsdirektør, Norwegian Air Shuttle

"Katrine
Tusen takk for et fantastisk bra kurs du holdt for oss kvinnelige PhD stipendiater ved UiB! Du er en drivende dyktig kursleder og dersom UiB også i framtiden vurderer å holde lignende kurs håper jeg de kommer til å bruke deg (til tross for at du holder hus på Østlandet!) Du klarte på en utmerket måte å gjøre kurset relevant for alle deltagerne samtidig som du ga konkrete og individuelle tilbakemeldinger til alle. "

PhD stipendiat ved Universitet i Bergen

" Evalueringene på medie- og formidlingskursene våre er udelt positive. Vi har stort utbytte av samarbeidet med Katrine Adair."
Anne Katharine Dahl, NTNU, Norges teknisk- naturvitenskapelig universitet

"Katrine Adair har i mange år holdt mediekurs for stipendiater og andre forskere på Universitetet i Oslo. Hun får usedvanlig gode tilbakemeldinger fra deltakerne for sin evne til å gi den enkelte personlig veiledning og tro på seg selv som formidler."
Informasjonsrådgiver Margareth Bentsen"

"Profft medietreningsopplegg i regi av kunnskapsrike fagfolk med glimt i øyet som evner å skape et godt læringsklima på eksepsjonelt kort tid"
Helga Odden Reksnes, tidlere kommunikasjonsdirektør MATFORSK

"Tilbakemeldinger blir gitt på en måte som bevarer personens integritet, man er derfor ikke redd for å bli uthengt på noen måte"
Sitat kursdeltaker