Hvem er Medialøven

Medialøven har eksistert siden 1997. Selskapet ble stiftet av Katrine Adair etter at hun hadde jobbet i NRK, Dagsrevyen. Hun ville trene mennesker til å bli trygge og komme på offensiven med sitt budskap, også i pressede sitasjoner. I tillegg ville hun være sin egen sjef. Det samme gjelder i dag, både hennes ønske om å bidra til en positiv personlig utvikling hos alle hun møter og ønsket om egen bedrift.

I dag er vi to ansatte, et superteam, som begge vet hva som trengs for at du skal kunne bli fornøyd.

Katrine Adair

Katrine Adair har mer enn 27 års erfaring som kommunikasjonstrener i Medialøven. Hun startet selskapet i 1997, etter å ha jobber 11 år i NRK, Dagsrevyen, hvorav 8 år som producer. I Dagsrevyen hadde Katrine blant annet ansvaret for å trene programledere til å håndtere utfordrende situasjoner. Hun er utdannet journalist, med film og TV som fordypning, og tok 1. avdeling jus ved Universitetet i Oslo.

På oppdrag for Forsvarsdepartementet utviklet hun et «Train the Trainers»-program med sertifisering av medietrenere på Balkan. Dette utdanningsprogrammet tilbyr hun nå også for kommunikasjonsrådgivere i Norge.

Katrine er opptatt av og har bred kunnskap om kommunikasjon i relasjoner både i jobb og privat. Hennes erfaring med og kunnskap om media, mennesker og kommunikasjon gjør henne til en kommunikasjonstrener du hver gang kan glede deg til å møte.

Katrine Adair. Portrettfoto.

Cecilie Lian Amundsen

Cecilie Lian Amundsen er administrativ leder og assisterende kursholder i Medialøven. Hun sørger for at alt det praktiske går på skinner, slik at du kan konsentrere deg om ny læring og personlig utvikling.

Cecilie er også en dyktig og kreativ sparringpartner. Hun stiller de viktige og gode spørsmålene og – hun er en svært god lytter.

Cecilie har en bachelor i offentlig administrasjon og ledelse. Hun har vært butikksjef i Synsam-kjeden i tre år, hvor hun blant annet fikk prisen for «The most health oriented leadership of the year, Norway 2018».

«Når du finner et språk som matcher personligheten din, blir du trygg og kan mestre situasjoner der du blir satt på prøve.»

Katrine Adair
Personlig kommunikasjonstrener