Referanser

Vi er stolte av hva vi sammen har fått til med kundene våre og er takknemlige for tilliten de har vist oss. Her ser du et lite utdrag av tilbakemeldingene vi har fått gjennom 27 år.

«I have known Katrine Adair for more than six years in the framework of her work at the Public Affairs Regional Centre (PARC) in Skopje. […] Based on the outstanding work that I have witnessed, I recommend Katrine Adair and her team from Medialøven to carry out any other project involving Public Affairs and related personal development.»

Simone de Manso
Press Officer, NATO Public Diplomacy Division, Press and Media Section, Brussel

«Jeg er alltid trygg på at Medialøven leverer. Tilbakemeldingene fra mine kursdeltakere fra politikk og næringsliv er entydige og positive: profesjonelt gjennomført opplegg med mye engasjement og humør. Jeg kan absolutt anbefale Medialøven til andre!»

Anne-Sissel Skånvik
Kommunikasjonsdirektør, Norwegian Air Shuttle

«Jeg har lært mer de siste to årene av mitt snart 70-årlige liv enn kanskje gjennom et langt og innholdsrikt liv. Mesteparten takket være en lederutvikler, kommunikasjonsveileder og et menneske som har en kraft i seg og egenskaper jeg tidligere aldri har møtt. Hun har en innsikt og en forståelse som er unik. Hvis du trenger råd, ta kontakt med henne. Jeg garanterer at du ikke vil angre.»

Leder
Mann, 69 år

«Profft medietreningsopplegg i regi av kunnskapsrike fagfolk med glimt i øyet som evner å skape et godt læringsklima på eksepsjonelt kort tid.»

Helga Odden
Kommunikasjonsdirektør Animalia

«Evalueringene på medie- og formidlingskursene våre er udelt positive. Vi har stort utbytte av samarbeidet med Katrine Adair.»

Anne Katharine Dahl
NTNU, Norges teknisk- naturvitenskapelig universitet

«Det er virkelig gøy på jobb igjen. Det er kun på grunn av de to dagene jeg var hos deg. Jeg hadde regnet med at jeg hadde ønsket å prate flere ganger videre, og at ting ville ta tid. Men etter siste gang, var det som en bryter ble slått på. Etter da har jeg vært i supert humør hver eneste dag.»

Bedriftseier
Mann, 45 år

«Tilbakemeldinger blir gitt på en måte som bevarer personens integritet, man er derfor ikke redd for å bli uthengt på noen måte.»

Sitat kursdeltaker